MXV-ERC TITLLA DE “POPULISME” AUGMENTAR LA SEGURETAT AL MUNICIPI I VOTA EN CONTRA. PDeCat S’ABSTÈ. EL GOVERN NO CREU EN L’URGÈNCIA PER CREAR EL COS DE POLICIA LOCAL.



Gent de Vallromanes, va presentar dues Mocions d’Urgència per ser sotmeses a debat i votació al Ple d’ahir, degut a l’onada de robatoris que estem patint novament al municipi.

Estem sota una situació molt preocupant que crea impotència, por i una agressió a la integritat i privadesa de les persones, com en la vulneració de l’intimidat. Qui serà la pròxima víctima? La població és sent insegura i impotent.

S’han instal·lat unes plaques, que han costat uns 900 euros on diu ZONA VIGILIDA. Però qui vigila a qui? Els lladres als veïns?

S’ha adquirit una càmera per instal·lar a Torre Tavernera amb detecció de moviment per 18.000 euros.

Gent de Vallromanes portem des del 2015 proposant crear millores en seguretat i combatre els robatoris. El tarannà del Govern sempre serà votar tot en contra del que presentem?
El nostre Grup està obert sempre a propostes i tractar millores pel benefici i la seguretat del poble.

LA SEGURETAT ÉS UNA PRIORITAT.

L’alcalde de Vallromanes, mentre exposàvem la proposta, semblava que li fes gràcia el tema de seguretat ciutadana.

Aquestes mocions, propostes, van ser:

1-     Moció per Augmentar la Seguretat al Municipi: Moció presentada dilluns en el que en quatre dies el Govern no ha mostrat cap tipus d’acostament ni intent de comunicació per tractar la proposta. En aquesta moció  es demanava un Estudi per avaluar per parts d’un cos tècnic independent les zones d’accés al municipi i la instal·lació de Càmeres de Seguretat; dotar a la Guàrdia Municipal amb més eines per combatre i preveure robatoris; reclamar més presència de Mossos d’Esquadra; etc.

2-     Crear el Cos de Policia Local. Aquesta moció no va prosperar degut que MxV-ERC va considerar que no és urgent i passarà a ser debatuda al proper Ple.

Links de tota les 2 mocions i propostes senceres:





Comentaris

  1. ¿Y qué explicaciones dan los otros partidos para no hacer caso a su propuesta?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

EL CENTRE DATENCIO PRIMARIA DE VALLROMANES EN RISC. ENS QUEDEM SENSE PEDIATRE. GENT DE VALLROMANES LLUITEM PER TENIR UN CAP OBERT TOT L’ANY I TOTS ELS DIES.

PASSEIG DE MAS MORERA PER CARRER 1 OCTUBRE - NOSALTRES APOSTEM PER UNA CONSULTA DEMOCRÀTICA

ESTATUTOS GENT DE VALLROMANES