ELS VEÏNS DE CAN RABASSA INTERPOSEN UNA DEMANDA CONTRA L'AJUNTAMENT DE VALLROMANES

ELS VEÏNS DE CAN RABASSA INTERPOSEN UNA DEMANDA CONTRA L'AJUNTAMENT DE VALLROMANES
Quan un Govern es tanca en banda i rebutja el diàleg, dient per part de l'Alcalde d'ERC i en públic "que és un mal de cap" buscar solucions i opcions justes, imposant als veïns amb una opressió econòmica, et trobes amb la impotència d'una població abandonada i la falta d'un Govern de proximitat i sense capacitat, que sembla que busca la fotografia de campanya electoral abans del maig del 2019 a costa de la suor d'aquests veïns (noves eleccions municipals).
Els veïns han demanat per activa i per passiva un tracte just. Pagar el que és just per reurbanitzar i allò que quedava pendent: L'enllumenat i les voreres. Per això han interposat una demanda davant el jutjat ja, que la via diplomàtica per part del Govern actual ha quedat nul·la i demanen justícia.
GENT DE VALLROMANES està al costat dels veïns de Can Rabassa. Volem que el tracte sigui just i equitatiu. Sense imposar. Arribant a acords. Si el 2019 entrem a governar, ens comprometem al diàleg i a un acord just. Mentre això arriba, l'Ajuntament hauria d'estar arranjant els trams dels carrers en mal estat.
Per una NOVA VALLROMANES JUSTA I DE TOTS, plantarem cara a l'autoritarisme. Treballarem plegats i buscarem solucions. Estem en contacte amb els veïns.
El 2015 vam proposar al nostre un programa un sistema que ajudaria a aquests veïns i a la seva urbanització.
HEMEROTECA:
Aprovació per tirar endavant la imposició efectiva de la urbanització: MxV-ERC+PdeCat
Partits polítics que van aprovar els pressupostos municipals del 2018, imposant i oprimint injustament als veïns, fent pagar els dos milions d'euros en un any:
VOTS A FAVOR: MXV-ERC + PdeCat
VOTS EN CONTRA: GENT DE VALLROMANES
ABSTENCIÓ: IVALL


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PASSEIG DE MAS MORERA PER CARRER 1 OCTUBRE - NOSALTRES APOSTEM PER UNA CONSULTA DEMOCRÀTICA

ESTATUTOS GENT DE VALLROMANES

HEM RECLAMAT AL SR SAGARRA, REGIDOR DE GOVERN DE MXV-ERC, ABONI DINERS DE LA SORTIDA A MADRID PAGAT PER AJUNTAMENT